top of page
Web Quality Facebook Cover Photo.jpg
Hoenderbingo 2021

 

 

 

Carantainaval 2021

Helaas kan carnaval niet doorgaan in de vorm zoals we gewend zijn. Geen feestjes, optochten, polonaises. Niet meer hossen, springen, dansen en drinken met elkaar. Toch willen wij, de Hoender Commissie iets leuks doen op de vrijdag voor de carnaval tijdens het Hoenderbal 2021: een carnavals muziekbingo.

Hoenderbingo: hoe werkt dat precies?

We organiseren een virtuele carnavals muziekbingo en die noemen we de Hoenderbingo. Hoe gaat dit precies in z’n werk? Je kunt meedoen aan de bingo als individu, of als team. Per persoon, of per team kun je bingokaarten kopen. Je kunt zoveel bingokaarten kopen als je zelf wilt. Hierbij geldt, hoe meer kaarten, hoe meer kans op een bingo!

Op deze Hoenderbingokaart staan in plaats van cijfers, namen van liedjes. Tijdens de Live uitzending tijdens het Hoenderbal op 12 februari, zullen we stukjes van de verschillende liedjes draaien. Word een liedje gedraaid die op jouw Hoenderbingokaart staat? Dan kun je die van de kaart afstrepen.

We spelen net zo lang door totdat alle prijzen op zijn. Meer informatie over wat de prijzen zijn, en wanneer je een prijs wint wordt later bekend gemaakt.

Hoe kan ik een Hoenderbingokaart kopen?

Koop je kaarten hier:

Na ontvangst van het formulier sturen wij een Tikkie naar het opgegeven mobiele nummer. Na betaling, sturen wij de bingokaart(en) op naar het emailadres.

Waar is de Hoenderbingo live te volgen?

De link naar de livestream wordt later bekend gemaakt. Dit zullen we doen op Facebook, Instagram en/of via email.

bottom of page